Dags att lösa in tillgodohavanden

Här kommer en påminnelse till alla er som har ett tillgodokvitto/rabattkod.

Covid-19 innebar att många av Crime Walks kunder drabbades av inställda vandringar och event på grund av myndigheternas restriktioner. Drabbade kunder fick därför tillgodokvitton i form av personliga rabattkoder. Det är nu dags att lösa in dessa.

När pandemin drog igång var det svårt att ana hur långvarig den skulle bli. Därför har jag flera gånger förlängt giltighetstiden för tillgodokvittona och nu gäller dessa till 2021-12-31. Eftersom inga restriktioner längre påverkar Crime Walks verksamhet, blir det inga fler förlängningar, utan den 1 januari 2022 blir de ogiltiga.

Därför påminner jag nu alla er som har tillgodokvitton/rabattkoder att innan årets slut boka nya biljetter till valfritt event hos Crime Walks.

Det finns gott om kriminalhistoriska aktiviteter att välja på. Det finns 6 olika utomhusturer, för både vuxna och barn, och den 1 september släpps biljetterna till inomhuseventet ”Smugglare, sjörövare och spöstraff” som uppförs hos Porter-Pelle i historiska Klippan i Göteborg.

Under hösten blir det också premiär för den digitala turen i Nordstan: ”Skarprättare, dynamitarder och fångkalabalik”. Den vandringen genomför du på egen hand i Göteborgs äldsta stadsdelar med hjälp av din smartphone och ett par hörlurar.

Så passa på att boka din Crime Walksupplevelse före nyåret.

Jan Palmén
Crime Walks

Bli först att kommentera

Lämna ett svar