En kriminologisk helkväll på Matería

Ibland måste man stiga ut ur sin bekvämlighetszon och prova nya grepp. Därför gör Crime Walks, tillsammans med Anna&Martin, ett gästspel hos Matería på Mariagatan i Majorna.


Matería presenterar under några lördagar en helkväll med mat, dryck och kriminologisk soaré. Det blir fängslande rättsfall, galghumor och sånger på sista versen.  Och du får hjälpa till att döma brottslingarna i dessa, ibland, udda rättsfall.

Till detta njuter du av Materías goda peppar- och balsamicomarinerade fläskfilé som serveras med krämig potatisgratäng samt grönsallad med cocktailtomater & hyvlad parmesan. I biljettpriset 450 kr. ingår också en öl eller ett glas vin.

På scenen står kriminolog Jan Palmén tillsammans med sångarna och musikerna Anna Tuvesson och Martin Hamrén, som också tonsatt gamla skillingtryck så de passar moderna öron. På 1800-talet var dessa visor en viktig nyhetskälla för svenskarna. Därför känns det extra roligt att få lov att framföra skillingtryck om brott och straff i denna kriminologisk soaré.

Detta är Materías arrangemang så biljetter säljs på https://materia.nu/shop

Kommande event:

Bli först att skriva en kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *