Fest och musik: Döm själva! En kriminologisk soaré

Letar du efter underhållning till din företagsfest, kick-off eller liknade? Crime Walks kan erbjuda annorlunda och spännande underhållningskoncept: Eller vad sägs om en kriminologisk soaré?

Ni får höra om fängslande rättsfall, galghumor och sånger på sista versen. Och deltagarna får hjälpa till att med sina mobiler döma brottslingarna i dessa, ibland, något udda kriminalhistoriska rättsfall från 1800-talet: om samkönade äktenskap, kvinnliga styckmörderskor, sexorgier i Slottsskogen och sjörövare från Vrångö och Styrsö.

På scenen står kriminolog Jan Palmén tillsammans med sångarna och musikerna Anna Tuvesson och Martin Hamrén, som också tonsatt gamla skillingtryck så de passar moderna öron. På 1800-talet var dessa visor en viktig nyhetskälla för svenskarna.

För en tid sedan besökte vi Stefan Livh och Per Dahlberg på P4 Göteborg och framförde då två låtar från  soarén och du kan se klippet här: https://buff.ly/2Ninxu9

Detta event passar bra för grupper från 25 personer och uppåt. Föreställningen är mobil och flexibel, och du väljer vad du vill att vi står för:

  • enbart show (250 kr inklusive moms, minimum 25 personer eller 6 250 kr)
  • show och mat (offert)
  • show mat och lokal (offert)

Det är Matería i Majorna som hjälper oss med förtäring, och detta kan du läsa mer om här: https://www.materia.nu/catering/

Detta är Crime Walk n:o 4.

Distans: 0 km
Tid: Cirka 2 tim 30 min

Fler företags- och grupperbjudanden

Förfrågning om event

Vill du göra en förfrågning om detta eller något annat av mina event, så använd detta kontaktformulär, så hör jag av mig med svar så fort jag hinner.

*
Stadsvandring MajornaStadsvandring HagaHaga in EnglishKriminologisk soaréKriminologisk bistroaftonKriminologiskt quizFöredrag Göteborgs skarprättare