Information i coronatider

Coronapandemin påverkar hela samhället, så även Crime Walks. Jag har fått planera om och tänkte informera om vad som gäller för vandringar och event framöver.

Inomhusevent

Crime Walks bar- och bistrokväll på fredag (27 mars) kommer att skjutas fram på obestämd tid. Anledningen är Folkhälsomyndighetens (FHM) rekommendationer för mindre evenemang och restauranger. Att sitta tätt tillsammans under en lång stund innebär en onödigt smittorisk och det är en viktig anledning till beslutet. Alla som har köpt biljett har fått information och erbjudits att boka om.
Beslut om kommande bar- och bistrokvällar kommer att tas vecka för vecka.

Vandringar

De kriminologiska stadsvandringarna kommer att genomföras som planerat. FHM menar att det är viktigt att vi rör på oss och att utomhusaktiviteter med få deltagare inte ska begränsas så länge åtgärder för att minska smittspridningen tas.
Den viktigaste åtgärden är att samtliga deltagare uppmanas att stanna hemma om de är sjuka. Detta gäller även vid milda förkylningssymtom. För att underlätta kommer jag att erbjuda kostnadsfri ombokning för alla som blivit sjuka.
Även de som tillhör pandemins riskgrupper erbjuds kostnadsfri ombokning till en senare vandring.
Jag följer utvecklingen noga och nya beslut kan behöva tas, om myndigheterna så kräver.
Information kommer i första hand att komma via den e-postadress som du angav vid köpet av biljetterna.
Jan Palmén, Crime Walks.

Kommande event

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *