Information med anledning av Covid-19

Hög smittspridning just nu. Läs igenom detta före din Crime Walk. Pandemin och restriktionerna om max 8 deltagare vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar påverkar Crime Walks verksamhet och dig dig som deltagare. Exakt hur kan du läsa om här. Denna text uppdateras löpande. Ny text sedan förra uppdateringen skrivs med röda bokstäver. Saknar du information så ställ dina frågor via kontaktformuläret, så publiceras svaren här.


2021-04-09 19:30

Stadsvandringarna i Majorna, Haga, Masthugget och Otterhällan

I skrivande stund gäller att stadsvandringarna 10 och 11 april genomförs som planerat med ett begränsat antal deltagare. Kontrollera denna sida för några timmar före din vandring, så du inte missar viktig och uppdaterad information.

Stadsvandringarna genomförs som planerat, men med max 8 deltagare. För att det ska ske på ett så smittsäkert sätt som möjligt gäller sunt förnuft, eget ansvar. Just nu är smittspridningen MYCKET HÖG så det gäller att noga följa myndigheternas råd:

• Vandringarna genomförs med max 8 friska deltagare.
Stanna hemma om du är sjuk, även om du bara känner dig en aning förkyld. Ta INTE risken att smitta andra.
Vi är utomhus hela tiden.
Håll avstånd till andra deltagare och guide före, under och efter vandringen. Detta är viktigt eftersom det är fullt möjligt att vara smittsam även om man inte känner förkylningssymptom. Håll också avstånd till de människor vi möter under vandringen. Tumregeln är att hålla ungefär lika långt avstånd till andra som du är lång.
Undvik, om möjligt, att åka kollektivt till och från vandringen. Promenera, cykla eller åk i egen bil

 


Photo by Ashkan Forouzani on Unsplash

Kommande event

janne.palmen Skriven av:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *