Information med anledning av Covid-19

Pandemin och restriktionerna om max 8 personer vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar påverkar Crime Walks verksamhet och dig dig som deltagare. Exakt hur kan du läsa om här.


Denna text uppdateras löpande. Ny text sedan förra uppdateringen skrivs med röda bokstäver. Saknar du information så ställ dina frågor via kontaktformuläret, så publiceras svaren här.


2021-01-14 11:30

I skrivande stund gäller att stadsvandringarna i Haga den 16 januari och i Masthugget respektive Majorna den 17 januari genomförs som planerat. Söndagsmiddagen Smugglare, sjörövare och spöstraff den 17 januari på Porter-Pelle i Klippan flyttas fram till den 21 februari .

Stadsvandringarna i Majorna, Haga och Masthugget
Kontrollera denna sida för några timmar före din vandring, så du inte missar viktig och uppdaterad information.

Stadsvandringarna genomförs som planerat, men med max 8 deltagare. För att det ska ske på ett så smittsäkert sätt som möjligt gäller sunt förnuft, eget ansvar och att följa myndigheternas allmänna råd:

• Vandringarna genomförs med max 8 friska deltagare.

Stanna hemma om du är sjuk, även om du bara känner dig en aning förkyld. Ta INTE risken att smitta andra.

Vi är utomhus hela tiden.

Håll avstånd till andra deltagare och guide före, under och efter vandringen. Detta är viktigt eftersom det är fullt möjligt att vara smittsam även om man inte känner förkylningssymptom. Håll också avstånd till de människor vi möter under vandringen. Tumregeln är att hålla ungefär lika långt avstånd till andra som du är lång.

Undvik, om möjligt, att åka kollektivt till och från vandringen. Promenera, cykla eller åk i egen bil.

Söndagsmiddagarna hos Porter-Pelle
Porter-Pelle och Crime Walks har fattat beslut om att inte genomföra eventen Smugglare, sjörövare och spöstraff datumen 17/1, 24/1, 31/1. Covid-19, smittoläget och restriktioner om max 8 personer på en offentlig tillställning gör det omöjligt.

Vi hoppas dock på bättre tider och flyttar fram eventen. Köpta biljetter flyttas automatiskt med enligt följande schema:

17/1 till 21/2
24/1 till 28/2
31/1 till 21/3 (obs. mars)

Tiden är alltjämt kl. 16:00 med insläpp från kl. 15:00.

Jag kan bara beklaga att jag än en gång får flytta dessa tillställningar, men vi måste följa de lagar som gäller under pandemin. Nu står hoppet till att restriktionerna har hunnit hävas till 21 februari.

Som ni vet har ni rätt till återbetalning av era biljetter, i händelse av att arrangören ställer in eller flyttar ett event. Samtidigt vädjar jag till alla er som kan, att i första hand boka om biljetterna. Crime Walks är ett enmansföretag med begränsade ekonomiska muskler, och just nu, pga pandemin, är läget ytterst ansträngt.

Klicka är för att komma till en sida där du som köpt biljett får tre val.Du kan:

  1. Acceptera det nya datumet
  2. Få en ombokningskod så du kan välja ett annat datum eller, om du hellre vill, boka om dig till en stadsvandring utomhus
  3. Begära en återbetalning

Jag ber ödmjukast att alla biljettköpare – även de som är nöjda med flytten till ett nytt datum – fyller i formuläret. Detta för att få en överblick över antal deltagare per söndag och kunna göra så många deltagare som möjligt nöjda. Observera att endast biljettköparen ska skicka in önskemål om byten och återköp av säkerhetsskäl.

Vad gäller bordsplacering och de nya reglerna om max 4 personer per sällskap/bord, kommer jag att publicera instruktioner här på hemsidan i god tid före första söndagsmiddagen den 21 februari.


Foto av Gerd Altmann från Pixabay

 

Kommande event

janne.palmen Skriven av:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *