Inställt: Crime Walks ”Smugglare, sjörövare och spöstraff” på Porter-Pelle

Senast uppdaterat den 27 april, 2021

Dessvärre kommer ”Smugglare, sjörövare och spöstraff” på Porter-Pelle inte att gå att genomföra på grund av covid-19.

I skrivande stund gäller fortfarande restriktionen på max 8 deltagare på en offentlig tillställning, och i kombination med osäkerheten om hur det blir med pandemin, vaccineringar, virusmutationer, etcetera, gör att det inte känns meningsfullt att flytta föreställningarna ännu en gång.  Därför bestämde vi — Porter-Pelle och Crime Walks — att ställa in samtliga föreställningar denna vår. Jag beklagar att vi än en gång behöver ta ett så bedrövligt trist beslut.

Jag erbjuder nu två olika alternativ:

  1. Återbetalning av biljetterna
  2. Ett tillgodokvitton i form av en rabattkod.

Alla har fått en rabattkod skickad till sig, och om du är nöjd med den så behöver du inte göra något mer. Koden är giltig på ALLA CRIME WALKS EVENT året ut. Du kan alltså boka dig på en av mina coronaanpassade stadsvandringar om du känner för det.

Vill du ha en återbetalning så hör snarast av dig i ett email, där du skickar med ditt ordernummer (# plus 4 eller fem siffror).

Om du har lust och möjlighet att välja rabattkoden så skulle det betyda oerhört mycket för min lilla verksamhet Crime Walks. Pandemin har slagit hårt mot min firmas ekonomi och jag kämpar nu att hålla verksamheten vid liv. Men det är endast en vädjan, du har rätt att få pengarna tillbaka vid ett inställt evenemang.

Inget ont som inte har något gott med sig. Att söndagsmiddagarna ställts in, innebär att jag kan erbjuda fler och nya Crime Walks utomhus under vårvintern. Jag har under vintern hunnit göra research, planera och prova ut två nya stadsvandringar:

Den senare börjar och slutar i Haga med en tur över Skansberget och på den kan alla truecrime-fantaster från sju år följa med (på övriga vandringar gäller från 13 år).

Så det finns alltså numera hela fem olika stadsvandringar att välja på: Majorna, Haga, Masthuggets hamnkvarter, Otterhällan och Haga från 7 år.

Med vänliga hälsningar,
Jan Palmén

Kommande event

Senast släppta Crime Walks

janne.palmen Skriven av:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *