Söndagen på Porter-Pelle framflyttad

Nu på söndag, den 17 januari, skulle jag ha arrangerat Smugglare, sjörövare och spöstraff på Porter-Pelle i Klippan. De nya corona-restiktionerna om max åtta deltagare gör dock att jag tvingas flytta fram detta till den 21 februari .

Du som har biljett kommer att få den automatiskt framflyttad. Om du önskar att boka om dig till ett annat datum eller vill ha en återbetalning ska du följa instruktionerna på denna webbsida. Om du inte redan har gjort det, så är det hög tid nu. Senastlördag 16 januari behöver jag veta.

Jag beklagar verkligen detta, men omständigheterna är bortom min kontroll. Crime Walks ambition är att följa lagar och regler, och i detta fall är det ordningslagen som sätter stopp för eventet.

Kommande event

janne.palmen Skriven av:

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *