Kriminologiskt pubquiz – Brott, straff och kriminalhistoria

Välkommen på kriminologiskt pubquiz på Matería Majorna. Det blir Livemusikquiz på temat brott, straff och kriminalhistoria, särskilt den göteborgska. Men det kan även bli musikfrågor om fångvisor, skillingtryck eller deckarsignaturer. Tävla i lag eller som singel och vinn äran och fina priser.

Det bli med andra ord en kväll med kluriga frågor om dråpliga kriminalfall, röveri, otukt, liderliga kvinnspersoner, druckna sjöman, kapitala bestraffningar och liknande. Till detta serveras mat, öl och vin.

Quizmaster är kriminolog Jan Palmén och för livemusiken står Anna&Martin. Quizen börjar kl 18:00. Adressen är Mariagatan 13, Majorna, Göteborg. Hpl Mariaplan eller Sannaplan.

Matería är öppet från kl 9 på morgonen, så kom gärna i god tid och unna dig ett skönt häng. På Matería serveras delikat mat och dryck, så passa på att käka innan quizet startar. När quizet väl drar igång gäller det att fokusera på alla kluriga frågor och den härliga livemusiken.

Det går inte att förboka plats, utan först till Matería gäller.

Quizza med appen

Lagledaren för respektive lag kan förbereda sig genom att installera appen “Speedquizzing – Virtual Buzzing” på sin telefon. Väl på plats på Matería, anslut till det trådlösa nätverket. Starta appen och ge dit lag ett namn och kl 17:45 tryck på “Connect”.

App för iPhone:
http://itunes.apple.com/gb/app/speedquizzing-virtual-buzzer/id409839077?mt=8

App för Android:
https://market.android.com/details?id=com.speedquizzing.android&feature

Kommande event:

  • Sorry. No events to display.